Jokokan og Arena Øresund

Af Jokokan Forbund

Den nye sportshal i Ballerup, hvor Jokokan Ballerup Karateskole har faciliteter, lagde gulv til det banebrydende idrætssamarbejde på tværs af Øresund, med det danske og svenske idrætsforbund som arrangører. Arena Øresund er et ambitiøst projekt, hvor unge på begge sider af sundet har mulighed for, at dyrke forskellige idrætsformer i Malmø (Sverige), Gentofte, København og Ballerup i dagene 15-17. Juni, 2003. Gratis busser sørgede for en nem transport imellem udbudsstederne.

Jokokan stillede med 5 sortbælter til projektet med forbundsformand Kimu Yamana Bjarkmann, 7.dan og landechef Jens Iversen, 5.dan i spidsen, og tre velmotiverede JokoKidz instruktører.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login