Indvielse af den nye Måløvhal

Officiel åbning af Jokokan Ballerup Karateskole

Den 25.05.2003 var der officielt indvielse af Måløvs nye sportshal og i den forbindelse var Jokokan Ballerup Karateskole, som en af de nye brugere af den flotte barfodssal, blevet bedt om at lave opvisning.

Vi havde trænet godt op til denne opvisning med et nyt koncept og følte os godt forberedte og Fredag d. 23.05.2003 skulle vi have generalprøve og til lejligheden havde vi fået lov til at komme til de nye og fantastisk flotte lokaler i Måløvhallen. Kimu Sensei var også mødt op og var som altid utrolig hjælpsom med godt input til både udførelse og intensitet samt sidst men ikke mindst fuld af godt humør.

Det var ikke uden en hvis spænding at jeg, aftenen før, tænkte opvisningen igennem – og spillede den som en film for mit indre øje, for at være sikker på at alt var gennemtænkt og ville fungerer optimalt. Jeg blev enig med mig selv om alt var i orden og at vi havde både tid til en god opvarmning og at jeg ville havde tid til at lave en “peptalk” til opvisningsholdet inden vi skulle på.

Endelig kom dagen og jeg stod op med en god følelse af at alt var godt planlagt. Min familie og jeg kørte over til Måløvhallen i fred og fordragelighed, ja faktisk i god tid, ca. 1 time før vi skulle på. Og ja det gik nøjagtigt som planlagt, den første jeg møder er Kimu Sensei.

Men så holdt planen ikke længere fordi det første som Kimu Sensei sagde var: “Der er sket en fejl. Programmet blev rykket frem, I skal på om et kvarter”.

Jo – Der er jo ikke noget der er så godt som en god plan. Så det var om at skynde sig ned og klæde om og derefter hurtigt ind og varme op sammen med de andre. Min “peptalk” blev skåret ned til tre hurtige sætninger: “Er alle kommet”, “Er alle klar” og “Så gør vi det”!

Folk var stimlet sammen i “Barfodssalen” for at høre den officielle indvielse af Ballerups borgmester, fuldt op af en tale fra Prags Borgmester (Ballerups europæiske venskabsby), så talte Projektlederen, arkitekten og repræsentanten for brugergruppen og så igen borgmesteren der introducerede Jokokan Ballerup Karateskole og overlod ordret til Kimu Sensei, der veltalende og afslappet introducerede Jokokan og Yakami-ryu og skabte et frit område på gulvet hvor opvisningen skulle foregå og så var det tid…

Med et brag af en vel disciplineret indsats af hele Jokokans opvisningshold, udførte vi som eet hold en meget flot opvisning på et højt niveau og i en meget intens nærhed af publikum – Dette beskriver til fulde den følelse jeg stod tilbage med efter opvisningen.

Jeg kunne høre både på publikum, venner og støtter at den almindelige opfattelse af vores opvisning var at det var gået ret godt. Som en af de garvede, Kjeld Nyrup – den nye Shihan i Jokokan Frederiksberg, bemærkede: “Der er ikke noget som ændringer i sidste øjeblik, der kan sætte en op til at yde en ekstra præstation…”. Og som Thomas fra Jokokan Skælskør Karateskole, der også var med på opvisningsholdet, sagde: “Jeg er selv imponeret over den opvisning vi leverede”.

Marianne Hansen og Per Vedel fra Jokokan Slagelse Karateskole var mødt op for at støtte Jokokan Ballerup Karateskole fra tilskuerrækkerne og sammen med Jokokans Personel advisor Connie Holm og både store og små fra familien Bjarkmann og familien Iversen var de med til at uddele de speciel lavede reklamer til tilskuerne og til Ballerups borgmester…

Jeg vil på vegne af Jokokan Danmark og Jokokan Ballerup Karateskole sige TAK til Opvisningsholdet for deres indsats.

Jeg glæder mig allerede til de kommende opvisning fordi den præstation opvisningsholdet leverede viser den bredde der er kommet i Jokokan Danmark og understreger den nye ånd og stolthed der spire i Jokokan Danmark – det er den ånd vi skal bygge vores fremtid på

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login