Jokokan Ballerup Karateskoles nye dojo en realitet

Af Jokokan Forbund

Den officielle åbning og opvisning i Jokokan Ballerups nye smukke dojo i den Nye Måløv hal blev en stor succes.

En pludselig og hurtig ændring i det officielle program medførte, at Jokokan skulle præsentere Vores åbningsopvisning lige efter hovedbegivenheden med de officielle hovedtalere, såsom Ballerups Borgmester Dalsgaard, Prags borgmester, tres andre notabiliteter samt 200-300 lokale Måløv tilskuere. Så med en introduktion af Borgmester Dalsgaard af Jokokan Ballerup Karateskole, takkede Kimu Sensei for den smukke og meget stilrene dojo og hal, samt høfligt bød Prags Borgmester velkommen med håb om, at han ville nyde sit ophold i det dejlige Ballerup og omegn. Derefter gik talen over til introduktionen af Jokokan, Yakami-ryu Karate-do og den nyeste Jokokan Danmark Skole; Jokokan Ballerup med Chefinstruktør Jens Iversen, 5.dan og Kimu Sensei, 7.dan som lokal formand. Med øredøvende klapsalver blev Jokokans showhold budt velkommen i den tætpakkede dojo, hvilket gav et yderlige incitament for at kvittere for denne formidable modtagelse.

Dette cementerer Jokokans opvisningshold med Jens Shihan i spidsen grundigt under deres velforberedte opvisning, hvilket i øvrigt senere igen og igen blev bekræftet af borgmestre, folketingsmedlemmer og entuasistiske tilskuere. Borgmester Dalsgaard, Prags borgmester, andre notabiliteter og 200-300 tilskuere roste opvisningen til skyerne. Det skal I have en stor tak for. Der er intet som luner mere end anerkendelse efter et stort og seriøst arbejde. Så Jokokan takker.

Efter opvisningen var både Borgmester Dalsgaard og Prags borgmester så venlige, at stille op til fotografering med Jokokans opvisningshold, Jens Shihan og Kimu Sensei. Hvilket gjorde os beærede og stolte.

Tak til de Jokokan medlemmer, som kom derud og støttede Jokokan Ballerup og opvisningsholdet med Jens Shihan i spidsen. Og en stor tak til Saras søster fra Skælskør, som var så venlig at stille sin fotografiske ekspertise til rådighed.

Jokokan Ballerups spektakulære og drøn af åbning kom kun i stand ved hjælp af teamwork, planlægning, hårdt arbejde og proaktivitet i den nye Jokokan fællesskabsånd, som er blevet skabt igennem den hårde, men livgivende kulturforandringsproces som netop er afløst af den nye konsolideringsproces. Det bekræfter kun, at Jokokan Danmark ER et forbund gearet til fremtiden.

Jokokan giver følgende opvisninger i nær fremtid; Arena Øresund (15-16. Juni, Ballerup), København Kulturhavn 2003(2. August, Islands Brygge), Skælskør kulturbyfest(31. August)og Jokokan Amager Karateskoles officielle åbning (3. September)

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login