Nye sortbæltegradueringer

Print Friendly, PDF & Email
"Shihan Martin og Shihan Søren i frikamp"

Af Jokokan Honbu

Med en heppekor på over 60 Jokokan kammerater og venner gennemførte de to nye sortbælter den sidste del af gradueringstesten; Jokokan´s Shiai (frikamp). Jokokan anvender kun frikamp under brun- og sortbæltegradueringer, som er med til at skabe hårdføre, viljestærke og selvrealistiske brun- og sortbælter hos Jokokan.

Jokokans frikampsform er meget hård og realistisk, da der næsten ingen regler er. Man må bare ikke forsætligt skade modstanderen alt for voldsomt – selvom der årligt er graduanter, som frivilligt tager på skadestuen til et efterfølgende gennemsyn af mindre knubs.

For at minimere risikoen for skader, havde begge graduanter to uger i forvejen gennemgået og bestået Jokokans fysiske testpakke med glans. Hvad der senere blev oplyst til både Jokokan kammerater og tilskuer var, at graduanterne faktisk havde mindre skader, men begge VILLE gennemføre hele gradueringspakken, og dette ikke var til diskussion.

Alle var enige om at de gjorde det rigtigt flot, som en ekstra krydret afslutning på Jokokans årlige Vintertræningslejr 2003.

Søren Nielsen, som er Chefinstruktør i den nye Jokokan skole; Jokokan Amager Karateskole, bestod sin 1.dan, Yakami-ryu Gensei Karate-do, og 1.kyu Yakami-ryu Taijutsu.

Søren Nielsen er herefter gradueret i følgende:

1.Dan, Yakami-ryu Gensei Karate-do (2003)
1.Kyu, Yakami-ryu Taijutsu (2003)
1.dan, Gensei-ryu Karate-do (1992)

Martin Hansen, som er Chefinstruktør i Jokokan Korsør Karateskole, bestod sin 1.dan, Yakami-ryu Taijutsu.

Martin Hansen er herefter gradueret i følgende:

1.Dan, Yakami-ryu Taijutsu, Omote (2003)
1.Dan, Yakami-ryu Gensei Karate-do (2002)

Soke Sensei Tonegawa, Kaicho JEU og Landechef JDK ønsker hjertelig tillykke”.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login