16.000 hits & over 125 elever

Af Jokokan Forbund

Trafikken på Jokokans hjemmeside bliver ved med at stige. Før sommerferien blev en engelsk version af Jokokans hjemmeside tilgændelig, hvilket har øget trafikken fra oversøiske kontinenter og Europa betydeligt. Ud af ca. 16.000 hits i september valgte ca. 5.400 at klikke sig ind på Jokokans hjemmeside. Langt mere end 800 brugte over 1 minut på hjemmesiden, og tilsammen brugte alle interesserede mere end sammenlagt 18 timer på at læse om Jokokan og Yakami-ryu. Hvilket vi takker for.

Men ikke nok med at interessen for vores hjemmside er stigende. Samtidig er medlemstallet i Jokokan Danmark forbundet sneget sig op over 100 aktive medlemmer, uden vi har lagt mærke til det. Vi er faktisk blevet over 125 trænende elever fordelt på 5 skoler i Jokokan Danmark, hvilket næsten er en fordobling på bare ét år.

Vi er meget glade og stolte over, at det målrettet er lykkedes Jokokan at få kampkunstsystemet Yakami-ryus kvaliteter, kompetencer og budskaber ud til langt flere end før i tiden; og at flere entuiastisk har grebet Jokokans tilbud og meldt sig ind i en Jokokan skole eller forbundet Jokokan Danmark. Ydermere har over 13.000 internetbrugere fra hele verden fundet vej ind på Jokokans hjemmeside i tredie kvartal, 2002.

Vi takker for tilliden. Vi ved godt at denne stigende interesse forpligter. Vi vil fortsætte med at gøre det bedre og bedre; gøre en forskel og vedvarende stræbe mod det optimale. Vi vil gøre vort bedste og takker for jeres støtte og tillid.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

login