Rejsebeskrivelse af Kjeld Nyrup

Hej Venner, bekendte, familie og alle andre jeg kender.

Ja jeg har jo aldrig vaeret verdensmester i at orientere i god tid, men maaske saetter jeg ny rekorder paa denne maade.

Jeg er taget ud for at rejse en lille smule.

Da ex-kaeresten og jeg nu har solgt lejligheden, er der hverken parforhold, eller fast bolig der tynger mig. Og da jeg heller ikke har vaeret for taendt paa arbejde i et stykke tid, mente jeg at det nok var paa tide at finde paa et eller andet.

Og det har jeg saa gjort.

Jeg har snakket med et rejsebureau (laenge…), og det endte med at de solgte mig en billet …. til Koebenhavn.

Men inden da skal jeg rejse:

Koebenhavn via London -> New Delhi (Indien)
finder selv til Nepal og tilbage til Mumbai (Bombay) (2 mdr)
Mumbai -> Bangkok
rejser gennem Thailand, Laos, Cambodia, Vietnam og Syd Kina til Hong Kong. (ca 2 mdr)
Hong Kong -> Seoul, Sydkorea (10 dage)
sejler til Fukuoka (Vestlige Japan) (4 dage)
Fukuoka via Hong Kong -> Bali (3 uger)
Bali via Sydney -> Papua Ny Guinea (14 dage)
Papua Ny Guinea -> Brisbane (Oest Australien)
koerer Australien rundt, via Cains, Darwin, Melbourne til Tasmanien (1 1/2 maaned)
Tasmanien -> Sydney (14 dage)
Sydney -> Christchurch (New Zealand) (1 maaned)
Auckland (New Zealand) via Sydney -> Hawai (14 dage)
Hawai -> Los Angeles
rejser op langs vestkysten til Vancouver (Canada) og videre ind til Calgary
Calgary -> Chicago (3 dage)
Chicago -> New York (4 dage)
New York -> Barbados (9 dage)
Barbados via Miami -> Costa Rica (MellemAmerika)
rejser via Nicaragua, Honduras, Guatemala, Belize til Mexico (1 maaned)
Mexico -> Havana (Cuba) 14 dage
Havana via Madrid -> Koebenhavn
Hvor jeg ankommer 16/3 2003 paa et endnu ikke specificeret tidspunkt.

Alt dette goer at jeg kun kan kontaktes paa E-mail frem til 16 marts 2003.

Indtil nu har jeg vaeret i Delhi, hvor jeg har set en lidt Gandhi museum osv, samt i Agra, hvor jeg stort set kun saa Taj Mahal, men det er fandeme ogsaa flot, ubeskriveligt, stort og smukt.

Lige nu sidder jeg i Varanassi, hvor der i stort tal kremeres paa flodbredden. Endnu har jeg ikke vaeret taet nok paa til at kunne lugte det, men det er nok ikke den fedeste lugt man kan forestille sig.

Idag tager jeg til Sikkim (NordOestlig provins i Indien, mellem Nepal, Tibet, Bhutan og Bangladesh) hvor jeg efter at have indhentet en tilladelse eller 2 tager paa et trek i naerhedenen af Kanchenjunga, verdens 3. hoejeste bjerg. Det bliver en lille tur paa 8 dage, men med rejsetid og papirarbejde passer det nok med 12 dage, saa jeg kan vaere i Nepal efter den strejke Maoisterne har erklaeret 2/4-6/4.

Hvis i syntes, er i meget velkomne til at sende mig en e-mail eller 2, men jeg lover hoejst at svare tilbage paa faellesmail een gang maanedligt. Alt derudover er bonus 🙂

Ground Rules for mail til mig.
* Vil du IKKE modtage mail fra mig ca maanedligt, bedes du besvare denne mail med teksten “Ingen feriemails til mig, tak!” saa skal jeg nok holde op med at sende updates.

* OBS! UNDLAD VENLIGST AT SENDE VEDHAEFTEDE FILER!!

Knus, og godt arbejdsaar fra
kjeldjordenrundt@yahoo.dk

=====
Med venlig hilsen
Kjeld Nyrup

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login