Jokokans Juletræning hos Jokokan Slagelse.

Af Jokokan Danmark

Jokokans Årlige juletræning var for tiende år i træk placeret hos Jokokan Slagelse, som havde lejet Vesthallen til formålet. Det viste sig igen i år at være et strålende arrangement i højt humør og med masser af humor. Iversen Shihan, 5.Dan og Yamana Sensei, 7.Dan, som traditionelt underviser under dette arrangement havde i dagens anledning iført sig nissehuer for, at markere den jokokanske julestemning og årets “Vi skal have det sjovt-arrangement”.

Jokokan Slagelse havde indrykket en indbydelse i Slagelse nyhedsbrev, hvilket udmøntede sig i, at mange Slagelse borgere havde fundet vej til Vesthallen for, at overværer gradueringen og Jokokans Showhold udføre deres opvisning, som udført ugen før under DGI byens BUDO arrangement.

Kommentarerne fra byens borgere, gamle elever og andre BUDO-systemer var særdeles positiv, og en ledende højt gradueret “grand old man” Budoka har udtalt, at det er en de bedste opvisninger han nogensinde har set. Hvilket er et stort kompliment til Jokokan og Yakami´s standard, og showholdets træningsindsats.

Jokokanerne fra fire skoler aflagde i første omgang et besøg på byens hotteste cafe før turen gik videre til den thailandske restaurant, hvor selskabet på ca. 50 mennesker skulle spise. Efter spisning synes os Jokokanerne så godt om byens hotteste cafe, at vi bare måtte tilbage, hvilket vi så gjorde. En god afslutning på en festlig dag med sjov træning og højt julehumør.

Jokokan ønsker Jer alle en glædelig Jul og et rigtig godt nytår.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login