Jokokans efterårslejr i Yakami Gensei-ryu Karate-do.

Af Jokokan Danmark

Jokokans årlige efterårslejr blev afholdt med stor succes i Eggeslevmagle hallen med Jokokan Skælskør som værter. Træningslejren foregik over 1½ dage med 28 faste deltagere fra 4 Jokokan Skoler. Træningslejren blev afsluttet med en annonceret opvisning, hvor bl.a. 3 aviser og en hel del tilskuere havde fundet vej. Under afslutningsceremonien fik Jokokan Skælskørs Chefinstruktør overrakt sine diplomer som 1.Dan, sort bælte i Yakami Gensei-ryu Karate-do og som officiel Chefinstruktør i Jokokan Skælskør.

Vi ønsker Shihan Per Nygaard Kristensen tillykke og takker hans elever for en veltilrettelagt og arrangeret Yakami Gensei-ryu efterårslejr.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login