Ny Chefinstruktør i Jokokan Skælskør.

Print Friendly, PDF & Email

Af Jokokan Danmark

Per Nygaard Kristensen bestod sin 1.dan, Yakami Gensei-ryu Karate-do under Jokokans årlige instruktør sommerlejr. Per har trænet forskellige systemer siden 1984, såsom Kongfu og Gensei-ryu Karate-do siden 1988. På Per´s initiativ blev skolen i Skælskør optaget i Jokokan ultimo 1999.

Per har siden Julen 2000 gennemgået et specielt intensivt og hårdt træningsforløb, både fysisk som psykisk. Et træningsforløb som har stillet meget store krav. Per har bl.a været prøveklud for Jokokans nye krav til fysisk form og indlæring. Han bestod den fysiske 1.dan´s pakke med følgende resultat : Bronze-cirkel 7 minutter og 49 sekunder. 10 km løb på 50 minutter afsluttende med en guldcirkel på 9 minutter.

Per blev samtidigt udnævnt til ny Chefinstruktør i Jokokan Skælskør, som den første sortbælte i skolens historie. Et stort tillykke til Per, som dog ikke hviler på laurbærrene, men nu træner intensivt op til en ny graduering til 1.dan, Yakami-ryu Taijutsu – det totale kampkunstsystem under vinterlejren, Februar, 2002.

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login