Af Dan Jensen, SDKSkyt, Frederiksberg

Vi er rykket udenfor. Vi begyndte POMW-forløbet i en gymnastiksal med hvide kugler, kom over på en indendørs skydebane som mindede mest om en lukket kælder og nu er vi ude i det fri. Gennem hele forløbet har jeg øvet mig derhjemme (uden at skyde rigtigt) og hele forløbet hænger fint sammen. Jeg er blevet bedre, jeg kan blive endnu bedre og jeg kan se en forbindelse til den øvrige karatetræning, som er det jeg er i klubben for.

Det var søndag den 14. april og det var POMW II. Vi skulle mødes kl 8 et sted ude på landet, og det var planlagt, at vi skulle slutte kl 19. Der var lagt op til en lang dag og måske var det med i planen, at vi skulle blive trætte for at se, hvordan det ville påvirke proces og resultater. Jeg blev træt og det påvirkede også resultaterne. Men fint gik det.

Vi skød med både 22mm og 9mm. På kort og lang afstand. Der var fokus på sikkerhed og vi fik masser af hjælp, råd og vejledning. Dagen sluttes af med rensning af våbene og her sidder vi omkring et bord med pudsegrej og olier. En rolig og hyggelig afslutning på en lærerig dag. 

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login