Shindenkan Honbu POMW IIa

Shindenkan POMW er en fantastisk værktøjskasse og en kompetencetræning som er helt unik for Shindenkan Danmark og i 2024 afvikler Shindenkan Honbu dojo det 5 POMW-forløb. Det er altid en kæmpe satsning og indsats hvor Shindenkan Honbu dojo bruger ekstremt mange kræfter i både tid, penge og forbrug af ressourcer.

Men der er et højere formål, for vi lærer rigtig meget – specielt om os selv! POMW-forløbet er allerede gennemført med stor succes 4 gange tidligere og der har efterhånden været mange POMW-skytter igennem det meget spændende og unikke forløb.

Shindenkan Honbus POMW-kompetence forløb er spækket med viden og læring om verden og ja 😊 med meget stor viden og læring om dig selv! Altid på en både positiv, inspirerende, oplysende og til tider også konfrontativ måde – men selvfølgelig tilpasset på en måde, der møder deltagerne hvor de er og tager dem med på en rejse – det gælder også for de tidligere deltagere der vælger at tage POMW forløbet igen og generhverve deres POMW OBC-certificering og jeg er en af dem 😊.

Kimu Sensei søger altid at bruge hans store viden til både udvikling og de forbedringerne der skal til, for at forøge kompetencerne hos Shindenkans medlemmer til enhver tid og efter de behov der er😉 og jeg har igennem de mange år, hvor jeg har været med i Shindenkan, lært at der aldrig er noget der står udviklingsmæssigt stille i Shindenkan Honbu dojo, for som Kimu Sensei altid siger: ”Hvad er viden værd hvis den ikke bliver brugt”.

POMW forløb 2024 er ingen undtagelse og derfor da Kimu Sensei i november 2023 lancerede et nyt og forbedret POMW-koncept, var jeg bare helt med fra starten og jeg var meget spændt på at komme i gang – en utrolig positiv og intens periode lå foran os.

POMW Ia-Ib-Ic blev gennemført med stor præcision og succes og alle deltagere var nu 100% klar til POMW IIa som er denne artikels fokus 😊 for gennemførelsen af det nye koncept for POMW havde også krævet nytænkning i forhold til forbedringer til udstyret og en meget præcis detailplanlægning og selvfølgelig selve gennemførelsen.

Lige som al POMW-træning er det alt overskyggende – sikkerhed, sikkerhed og atter sikkerhed, og fastholdelse af POMW skydetekniske håndbog og det nye koncept havde 2 meget klare, definerede og optimerede processer som blev gennemgået og indskolet igen og igen til stor læring for både nye og gamle skytter.

POMW IIa blev gennemført over 2 dage – med Kimu Sensei som Chef skydeinstruktør og i absolut topform og alle blev vejledt, fik sparring og fik flere succesoplevelse over de 2 dage. Detail planlægning var hårfin og gennemførslen blev utrolig præcis med masser af plads til læring og som altid var der stor plads til at dele læring og oplevelser uden for skydebanen – mens disciplinen og sikkerheden var totalt i top inde på skydebanen – bedste Shindenkan ånd og the Shindenkan way 😊

I det nye POMW-koncept havde Kimu Sensei indbygget en meget koncentreret træning i både sikkerhed og brug af sigtemidlerne og det kunne alle mærke meget positivt – både nye og gamle.

Lige her og nu – er det vigtigt lige at huske Minouchi Sensei’s tese som jo var udgangspunktet for POMW-projektet og den værktøjskasse som POMW-projektet har givet til Shindenkan.

Der er altid et menneske bag våbnet om det så er aftrækkeren eller sværdet og resultatet afhænger af den vej, som dette menneske har valgt og taget ansvar for. Mesteren og begynderen træner på det samme, men resultatet er vidt forskelligt.

Hvor er vi så som mennesket bag våbnet, der definerer sig selv? Er vi ikke flere der ikke har erkendt os selv endnu! Ja, lige som så mange gange før er vi – netop flere der er styret af vores store behov for succes, anerkendelse og plejning af vores store ego 😊 Det er ikke nyt eller for den sags skyld anderledes fra de foregående POMW-forløb.

Det blev faktisk bevist mange gange – for når vi alle blev styret 100% og på den måde – fastholdt og ”tvunget” til at følge processen præcist – så var succesraten meget høj! Men når alle blev givet 50% fri så kom alle de ikke konstruktive sider frem hos os og succesraten blev mere end halveret – det var fantastisk læring for alle deltagerne.

Fordi hvorfor lære af alle dem der er gået vejen før dig – når du selv kan opfinde hjulet igen og igen og igen – ikke 😊 I stedet for at have tillid og lære af processen – nej vel! Jeg gør som jeg vil for der er ingen der skal fortælle mig noget.

Ja, men som Kimu Sensei altid siger: ”Hvad er viden værd hvis den ikke bliver brugt”. Så hvorfor ikke prøve noget nyt 😊 Lyt efter og lær. Hav tillid og følg processen – du kan kun gøre dit bedste og hvis det ikke er godt nok. Så sig pyt – men gør altid dit bedste.

Efter supergod undervisning og individuel feedback fra Kimu Sensei og de mange, mange tusinder af både tørskud og vådskud som hver deltager fik gennemført, må jeg konstatere at det nye koncept er en kæmpe succes for mig selv, for alle – både de nye POMW-skytter og os gamle fik lært eller genlært POMW skydetekniske håndbog, det at stole på processen, våd skydning og ikke mindst om os selv.

Med det nye POMW-koncept har Shindenkan i den grad fået en fantastisk start på POMW-forløb 5 og sæson med de mange nye POMW-deltagere og en helt fantastisk stemning i samværet 😊. Det er som om at ved et magisk trylleslag er Shindenkan blevet renset og står nu igen frem som noget helt særligt for alle vores medlemmer – et sted med plads til alle der vil den lyse positive energi og selvfølgelig vil træne vores fantastiske 1000 år gamle kampsportssystem – Yakami Shinsei-ryu Taijutsu & Karate-do. Den positive energi har vi mærket da vi for første gang i 3 år har haft muligheden for at gennemføre hvervekampagner i alle Shindenkans medlemsskoler.

Vi er nu i POMW selvtræningsfasen frem mod næste trin og det bliver superspændende når vi kommer videre til POMW IIb og ikke mindst POMW III, for vi bliver fantastiske – specielt hvis vi følger anvisningerne for POMW selvtræningsfasen 😊

Kategorier
Shindenkan Arkiv

Game Education - Lensfyrste

Glæd jer - det kommer snart

Game Education - SamuraiViking officers

SamuraiViking officers – Som generalen og militærstrategen Sun Tsu sagde; “He will win who knows when to fight and when not to fight, and Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win.”

Glæd jer – det kommer snart

Forbundsformænd, kronologisk siden 1988

login