30-06-2021

God Shindenkan Sommer :-)

Af Jens Richter Iversen, Shindenkan Danmark forbundsformandKære Shindenkan medlemmer –
Én livsbekræftende afslutning på Sæsonen er gennemført - og en ny skal til at begynde.


Shindenkan afsluttede sæson 2020-2021 med det traditionsrige sommerstævne. For søndag d. 13. juni 2021 afholdte vi det bedste Shindenkan sommerstævne i hele 2 år J – Ja, nogen af deltagerne gav faktisk udtryk for at årets sommerstævne var blandt deres top-3 af stævner i hele deres medlemskab af Shindenkan.

I år var det store tema at mødes igen og træne sammen – i én stor fælles dojo, for sammen at genskabe trygheden efter Corona, det fysiske træningsfællesskab og vores motivation ved at træne sammen på nationalt plan. Vi var ”Shinden-buddies” på den rigtig fede måde, hvor både nye og gamle medlemmer, blev trænet i Shindenkans flersporede kampsport på 3 stationer, med 3 forskellige super inspirerende emner, både med kontakt og nærkamp som fik alle deltagernes indre stjerne til at lyse J Det var et superfedt og godt planlagt stævne som gav en fantastisk god afslutning på sæsonen.

Et stævne hvor vi alle bød hinanden velkommen ved at træne sammen igen med smil på læben når vi ramte puderne, vi sagde tak til hinanden med glimt i øjet og fart på vores Kumite og sagde et meget positivt på gensyn til alle vores ”Shinden-buddies” i Kihon Kata Kumite – det var bare superfedt.

Sommerstævnet var bare en kæmpe succes for os alle og som altid perfekt planlagt af Kimu Sensei. Vi har fået ekstremt meget positiv feedback fra deltagere, både de unge og de lidt mindre unge. Forældre har spontant meldt tilbage at deres børn var ekstremt glade efter stævnet og at de allerede glæder sig til det næste stævne.

For mig personligt var det en fantastisk positiv og livsbekræftende oplevelse at se så mange være med og få bekræftet – at vi stadig står stærkt sammen også efter 18 lange måneder med Corona restriktioner, nedlukning og usikkerhed.

Som formand for Shindenkan forbundet har jeg lidt forskellige ting som jeg gerne vil dele med jer efter den fantastiske og livsbekræftende sæsonafslutning.

Shindenkan Danmark er en af de ældste kampsportsorganisationer i Danmark og sommeren år 2021 markerer afslutningen på vores 54 sæson i Danmark!

I Shindenkan er vi værdibaserede og vi har vitterligt gjort alt hvad der stod i vores magt for at leve op til vores værdisæt. For i Shindenkan giver aldrig op og det handler om se ud over sig selv og at være noget for andre J Det er nemlig KISS sund fornuft, for vi er her for Jer og Vi har under hele Corona krisen lanceret mange forskellige spor og initiativer og i hele 2021 har vi hver uge haft kontakt til alle medlemmer, store som små – for at skabe positivitet, for at støtte og drage omsorg for hinanden og for at videregive budskabet om at vi hele tiden har været her - Vi er der for jer og sammen står vi stærkere end nogen sinde!

Normalt når vi mødes på sommerstævnet ser vi frugten af vores egen og alle medlemmernes indsats igennem en hel sæson, men denne sæson har været meget anderledes og selvom vi har gjort alt, konstant har fundet nye veje og måder at træne sammen på – så har vi alligevel tabt 2 år!

Men igennem de 18 måneder har vi i Shindenkan Danmark i den grad fået trykprøvet vores værdibaserede ledelse og jeg må nok sige at det er den, med Kimu Sensei som den centrale person, der har holdt hele organisationen oppe! Vi har været godt støttet undervejs af de især 100+ meget ressourcestærke medlemmer der har deltaget i ALT og støttet både lokalt og nationalt.

Tak til alle jer der loyalt har været med hele vejen for I har været med til at bevise vores motto: Shindenkan - Sammen står vi stærkt!

Det var en fantastisk afslutning og det var så dejligt at se alle deltagerne, specielt de unge som giver alt hvad de har. Det glæder jeg mig altid meget over, men lige så meget de ikke så unge som viser fantastisk kamphjerte og giver og tager af et godt hjerte. Vi mangler dog stadig nogen af medlemmerne, som desværre hænger lidt endnu – Men dem håber jeg meget på at vi alle ser i den nye sæson.

Fordi Shindenkan har plads til alle – eliten som motionisten og vi ønsker at alle eksisterende medlemmer og alle de nye Shindenkanere vi ved der kommer til vores Shindenkan skoler i den kommende sæson – i sandhed ser Shindenkans flersporede kvaliteter og Shindenkans værdier som vejen til at blive en bedre version af sig selv og blive en rollemodel for sig selv og for andre.

Dette ønsker jeg også af mig selv J og for alle medlemmer.

Strat23 er blevet til Strat25, efter generalforsamlingerne indtil 17.juni, 2021.

Corona Pandemien har sat en stor kæp i hjulet på Strat23 og vi er basisk set sat 2 år tilbage. Den lange nedlukning har gjort det meget svært at træne og gennemføre OBC. Derfor er Strat23 blevet til Strat25 og vi skal til at genopbygge kompetenceniveauet. OBC vil i Strat25 være afgørende vigtig for at sikre essensen af Yakami Shinsei-Ryu er intakt.

Som tidligere skrevet betyder Essensen gennem OBC at Yamana-Itotani Sensei KUN skal rette ét sted, hvorefter rettelsen spreder sig som ringe i vandet i resten af Shindenkan J

Som forbundsformand er det min opfordring til alle, at de tilmelder sig OBC i den kommende sæson, for OBC bliver afgørende for Shindenkan Danmarks fremtid og for resultatet af nu Strat 25. Dette er ikke kun gældende for kompetenceniveauet men i lige så høj grad for den nuværende og kommende generation af Shindenkan medlemmer – for der er plads til alle, eliten som motionisten.

I den nye sæson vil Kimu Sensei igen arbejde på at sikre et stigende kompetenceniveau i Shindenkan og det bliver meget spændende for målet er konstant at den årlig OBC vil skabe et lidt højere niveau.

I Shindenkan har vi obligatoriske KataFIT og SKK – Stretch Ki Kata, som der er afsat hhv. 22.5 minutter og 12,5 minutter til for TG2 (fra 7.kyu og op) til hver træningslektion. SKK kommer der en nøje gennemgang igen i sæson 2021-2022, da dette er 2 år siden sidst J

HUSK: OBC er til for os alle og kan sikre både kompetenceniveauet og hvis uheldet er ude og vi bliver længerevarende skadet eller syg, eller hvis vi bliver udfordret på vores livscyklus personlig eller karrieremæssigt eller hvis vi blot har brug for pause.

En ny sæson begynder – betyder nye medlemmer på vej J

Når vi starter i august, er Vi forhåbentlig er kommet igennem Corona pandemien og er tilbage til en normalitet som vi kender og så starter den nye sæson for alvor. En ny sæsonstart betyder også nye positive og dygtige Shindenkanere er på vej.

Men som altid har vi brug for jeres positive hjælp, så hvis I kender nogen der har lyst til at prøve vores fantastiske træning, så vær opmærksom på vores opstartsmail og Facebook. For vi starter samtidig med skolerne og min opfordring er, at vi alle begynder at sprede budskabet om at Alle, der har lyst er velkomne i Shindenkan - Vi optager nye medlemmer lige så snart det er muligt omkring midten af August og frem.

Vi har brug for at VI alle er med til at holde fast i de gamle medlemmer – de fleste har blot brug for en venlig gestus og mærke at vi tænker på dem og gerne vil træne sammen med dem.

Mund til mund anbefalingen fra vores eksisterende medlemmer er den stærkeste og mest ægte tiltrækningskraft vi har og vi tror på at den også vil hjælpe aktivt før, under og efter Corona pandemien.

De sidste sæsoner har vist, at positive venlige anbefalinger fra alle vores eksisterende glade og hele medlemmer omkring vores fællesskab og flersporede kampsport – tiltrækker mange gamle medlemmer som er kommet tilbage og styrker tiltrækningen af nye medlemmer.

Først en god Shindenkan sommer og derefter går vi en ny spændende sæson i møde – med smil på læben og positivt sind for vi ved at vi har det allerbedste afsæt - fordi Shindenkans flersporede kampsports system træner din krop, sind og ånd igennem 1000 års viden og værdier som alle er universelle. Det er dette som Shindenkans sjæl er bygget på!

Sidst men ikke mindst ønsker VI alle medlemmer og familie en fantastisk sommer og vi glæder os meget til at vi ses igen med fornyet energi – ambitioner og godt humør for vi er klar til at byde alle velkomne – nye som gamle – med fantastisk spændende og inspirerende flersporet træning.

Så glæd jer til en af de allerbedste sæsoner nogensinde, så grib træningstasken og kom og træn med – I vil ikke fortryde det – hvis I har spørgsmål – så tøv ikke med at kontakte jeres Chefinstruktør J