11-01-2011
Fra sommer til vinter (orange bælte til gult bælte)
 Af Jonas Thon, 6.kyu, trænet 3 år, 12 år, 2010 Xmas

Jeg havde trænet virkelig hårdt, får at nå det orange bælte med 1 streg i sommer.

Jeg havde det virkelig godt efter det, fordi man er jo altid glad for at have fået et nyt bælte.

Jeg havde også udtænkt en plan til det gule bælte. Til vinter planlagde jeg at få 2 streger og så til sommer 1 streg, men heldigvis blev mine planer ændret, så jeg til vinter fik 3 streger!

Hmm men jeg har også her på det sidste trænet xtra hårdt, fordi jeg synes, at nu hvor man er kommet op i de højere grader, så skal der trænes hårdere!

Jeg har jo altid ELSKET kataer, så lidt efter sommer stævnet , lærte jeg og en af mine bedste venner bevægelserne til pinan 2 sådan nogelunde på ca. 15 min?! (det skal lige siges at han ikke går mere ) : )

Inden Xmas stævnet havde jeg en aftale med min far (Bjørn Shidoin-dai), min bror (Mads Shidoin-dai) og min homie (Karsten Shidoin) at jeg skulle gå op med pinan 3, jeg lærte bevægelserne til teknikkerne på 2-3 dage, 3 uger før xmas. Det var desværre lidt øvv, at jeg lavede et par fejl i pinan 2 og 3 :(

Da vi alle stod linjet op, blev først dem med en streg råbt op og jeg var ikke en af dem. Så tænkte jeg, så har jeg nok fået 2 streger. Da folk der fik 2 streger, blev råbt op, var jeg heller ikke en af dem. Tænkte jeg, har de glemt mig, eller skulle jeg få 3 streger? Der blev råbt nogle folk op, og så blev der råbt ”Jonas Thon” jeg stilte mig frem.

Da de sidste blev råbt op, stod vi alle der. Folk begyndte at trampe i jorden, og Kimu sensei råbte ”3 streger!” jeg fik en klump i halsen og der var godt nok lige ved at ryge en tåre, fordi at alt min hårde træning, havde givet mig 3 streger. Folk begyndte at klappe, jeg fattede faktisk ikke helt, at jeg fik 3 streger. Jeg kunne se at mange folk jeg kender temmelig godt, lige lavede en tommel op eller lige kiggede hen til mig.

Da vi så var helt færdige, spurtede jeg ned og hoppede op på min bror og krammede ham, og bagefter fik min far også lige en ordentlig krammer (-:

Der var en hel masse andre som jeg kender virkelig godt, der også lige fik en krammer :)