08-08-2020

Velkommen til sæson 2020-2021!

Vi håber at I alle har haft en dejlig sommerferie - vi GLÆDER os til at byde jer velkommen og se jer alle igen!

Det er stadig Corona tid, og vi skal stadig tage hensyn til alt det vi ved omkring at passe på hinanden og på os selv. Men vil skal også begynde at få en normalitet og fælles livsglæde ind i vores liv, - efter de forhold vi til enhver tid lever under.

De sidste 4 måneder af sæson 2019-2020, kørte Shindenkan yderst succesfuldt fire spor, som inkluderede virtuelt træningsforløb og udendørstræning. Alle medlemmerne bakkede succesfuldt op omkring disse initiativer, - trods restriktioner og usikkerhed omkring udviklingen af Corona. Sammen står vi stærkt! og dette beviste vi alle i Shindenkan!

Sæson 2020-2021 opstarter indendørs igen, hvilket betyder en højere normalitet og uafhængighed af vejr, sol og vind. Men vi skal stadig passe på hinanden og følge myndighedernes retningslinjer, tilsat en masse sund fornuft med udgangspunkt i flersporet forskning!

Det vil være frivilligt at bære mundbind under hele træningen, men obligatorisk når vi træner tæt på de 1 m fra hinanden. Konstant udluftning, vil også være obligatorisk, sammen med de andre sundhedsmæssige retningslinjer.

Hvorfor? Denne forskningsvideo er vist selvforklarende;

Disse få simple regler vil stå på posters ved indgangen til Dojo’en, som de også gjorde de sidste måneder af sæson 2019-2020. Hvis du er i tvivl eller har trygheds spørgsmål, så tag fat i din chefinstruktør eller holdinstruktør.

Hvis vi alle tager hensyn til hinanden, passer på hinanden og os selv, så skal vi nok få det sjovt og udviklende sammen, - under de omstændigheder vi til enhver tid lever under og få det bedste ud af det!. Det kan vi nemlig kontrollere!.

Velkommen til sæson 2020-2021 - Sammen står vi stærkt!